languages svenska english nederlans

Diverse boekingsinformatie

Boekingsinformatie zomeractivieteien - Boekingsinformatie winteractiviteiten - Boekingsinformatie hutten & kamers - Boekingsinformatie camping

Boekingsinformatie zomeractiviteiten

Wij hebben geen vast schema. Indien u een activiteit wilt boeken, kunt u de gewenste datum en activiteit door geven. Wij nemen kontakt met u op of deze datum inderdaad beschikbaar is. Hierna volgt een reserveringsbevestiging met het door ons gezamenlijk afgesprokene.

Een activiteit is los te boeken of in combi met een geheel arrangement (overnachting en eten). Ook zijn bijv. een meerdaagse hiking of kajaktour, etc. uit te breiden met andere activiteiten. Dit alles op aanvraag.

Het definitief maken van het door ons aangeboden voorstel kunt u doen door te reageren op onze mail met voorstel of via het boekingsformulier. Hierop krijgt u van ons een reserveringsbevestiging waarin staat dat een betaling van 25% van de totale som is vereist (aanbetaling). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van ontvangst. In onze reserveringsbevestiging staan alle gegevens omtrent de totale reissom en bankgegevens om de betaling te kunnen voldoen.

Het restant bedrag* van de totale reissom dient 2 weken voor aankomst van uw vakantie te worden voldaan. Bij boeking binnen 2 weken van de start van uw vakantie, is voor het definitief maken van uw boeking, betaling van de gehele reissom vereist.

De reis naar ons toe is niet inbegrepen. Op aanvraag is transfer van en naar Strömsund of Östersund mogelijk.

Camping i Järvsand behoud het recht een programma te wijzigen verband houdend met weer of onvoorziene omstandigheden, omstandigheden buiten onze macht om.

Voor onze uitgebreide leveringsvoorwaarden: klik hier

Om te reserveren kunt u ons bellen, mailen of gebruik maken van ons boekingsformulier

* Uitzondering voor boekingen van dagactiviteiten. Hier geldt volledige betaling ter plaatse, kontant of per pin. (u mag natuurlijk altijd vooraf betalen).

terug

Boekingsinformatie winteractiviteiten

Wij werken met verschillende aankomst- en vertrekdagen. Dus geen vast schema. Dit om er voor te zorgen dat iedereen een voor hun passende vlucht kan vinden (kosten, dagen etc.) Een aankomstdag kan bijv. een maandag zijn, maar ook vrijdag of zaterdag etc.

Ook de verschillende door ons aangeboden programma's hebben geen vaste week of termijn. U kunt voor ieder arrangement kiezen in iedere periode die u wilt. Ons sneeuwseizoen loopt van: kerst tot pasen.

Indien u een activiteit wilt boeken of u wilt meer informatie, kunt u de gewenste datum en activiteit en eventuele vragen door geven via mail of via het boekingsformulier.. Wij nemen kontakt met u op of deze datum inderdaad beschikbaar is en geven de nodige antwoorden op uw vragen. Als we gezamenlijk tot een reisdata zijn gekomen, volgt een reserveringsbevestiging met het door ons gezamenlijk afgesprokene. De stappen tot dus ver zijn het vastleggen onder voorbehoud.

Na het onder voorbehoud vastleggen van het door u gewenste, geldt onderstaande:

Gelieve onderstaande goed door te lezen.

Het definitief maken van het door ons aangeboden voorstel kunt u doen door de gewenste aanbetaling van 25% van de totale reissom te voldoen op 1 van onze bankrekeningen (vermeld in de reserveringsbevestiging). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van ontvangst.

Het restant bedrag van de totale reissom dient 4 weken voor aankomst van uw vakantie te worden voldaan. Bij boeking binnen 4 weken van de start van uw vakantie, is voor het definitief maken van uw boeking, betaling van de gehele reissom vereist.

Ook hier geld weer; zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van ontvangst.

De aanbetaling, mocht u uw reis moeten annuleren, wordt niet aan u terug betaald. Wanneer we op uw datum een vervangende boeking hebben kunnen plaatsen, word er aan u terug betaald.

Als we uw datum kunnen hervullen wordt uw aanbetaling terug betaald min bankkosten en een servicefee van 500,— sek.

De prijs van de vlucht is niet inbegrepen!

Deelname is op eigen risico.

Siberian Adventure's Northern Sweden behoud het recht een programma te wijzigen verband houdend met weer of onvoorziene omstandigheden, onveilige trail condities of omstandigheden buiten onze macht om.

Voor onze uitgebreide leveringsvoorwaarden; klik hier

Om te reserveren kunt u ons bellen, mailen, of gebruik maken van ons webformulier

Klik hier voor het webformulier!

terug

Boekingsinformatie hutten & kamers

Het gaat prima om op de bonnefooi te komen, maar u bent dan niet zeker van een hut of kamer. We adviseren u dan ook vooraf te boeken.

Een boeking is pas definitief na een reserveringsbevestiging van ons die u per e-mail ontvangt.

Voor het reserveren kunt u ons boekingsformulier gebruiken, een e-mail sturen of bellen. In alle 3 gevallen geeft u de gewenste datum aan, het gewenste te huren (blokhut of kamer), het aantal personen, uw naam, adres en telefoonnummer.

Nadat een reservering door ons is bevestigd, verlangen wij een aanbetaling* (zie leveringsvoorwaarden).

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging van ontvangst. Het restant bedrag kan vooraf voldaan worden per bankoverboeking, of kontant/pin ter plaatse.

* Uitzondering voor boekingen van 1 nacht. Hier geldt volledige betaling ter plaatse kontant of per pin. (natuurlijk mag er vooraf betaald worden, maar is geen verplichting).

terug

Boekingsinformatie camping

Voor wat betreft onze camping bent u vrij om voor af te boeken of juist niet. Wij hebben veel seizoensplaatsen, dus er is altijd plaats voor u. Het voordeel van niet boeken is dat u, als u onderweg iets nog graag wilt zien, u niet vast zit aan een geboekte datum bij ons en u in uw vakantie niet hoeft te haasten. Indien u wel wilt boeken kunt u dit doen via ons boekingsformulier, via e-mail of per telefoon.

terug